dimarts, 2 d’agost del 2011

Els nostres primers 6 dies a Bruton

Un cop vam arribar a Bruton, vam dormir tots a les nostres respectives habitacions i l'endemà al matí, el dijous dia 28 de juliol, vam fer el test de nivell i tot seguit l'organització ens va preparar unes quantes activitats en anglès. A la tarda, vam fer la primera escapada a Bruton a peu. Es tarda més o menys uns 20 minuts caminant.

El divendres vam fer les nostres primeres classes d'anglès. Ens vam reunir tots a continuació per comentar els nivells i els grups en els quals havien posat a tots els alumnes.  Vam fer esports a la tarda i al vespre vam fer l'activitat del casino.
El dissabte vam tornar a fer classes. Sí! Classes el dissabte. I a la tarda, vam poder triar entre diferents esports i la piscina. N'hi van haver molts que van triar piscina, tot i ésser descoberta!!! Al vespre ens van preparar una activitat que es diu "Garbage Design night" que els nois i noies van disfrutar de valent! Van haver de triar a dos alumnes que els representessin. Si mireu les fotos, veureu de seguida qui van ésser.

El diumenge ja vam anar a Londres. Ens van aixecar d'allò més aviat, per poder aprofitar al màxim el nostre dia a la capital londinenca. Per començar, ens vam parar al British Museum. No teníem gaire temps i per unanimitat els nois i noies van triar d'anar a veure l'exposició d'Egipte perquè estaven molt interessats en les mòmies. Tot seguit, vam anar a Covent Garden per comprar quatre cosetes, després al Waterloo Bridge i el Southbank per poder tirar unes quantes fotos al Big Ben i  la London Eye.

El diumenge dia 1 d'agost, vam tornar a reiniciar les classes. Vam fer un torneig entre totes les classes a la tarda, però l'activitat que realment els va agradar va ésser la disco. Tots van ballar fins a altes hores de la nit (a les 21:45h la disco es va tancar... :·( , però la vetllada va ésser molt gratificant. Mireu les fotos... Un altre dia especial.

Avui dimarts a la tarda marxem de visita a Bath. Us informarem a la tornada.

Escrit per Jackie i traduit per Silvia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada